tiistai 24. huhtikuuta 2012

Miten lopettaa mamujen tekemät raiskaukset

Tänään Aamulehti uutisoi, että Lähi-idän miehet tekevät Suomessa paljon raiskauksia suhteessa lukumääräänsä. (Eilen Aamulehti ilmoitti tiukentuneista uutiskommettien hyväksymiskriteereistä, mistä päättelen, että lehti aikoo ottaa mamuasiat todellisuusperustaiseen käsittelyyn uutisoinnissaan laajemminkin).

Kuinka saada nämä mamujen tekemät raiskaukset loppumaan, tai vähintään putoamaan samalle tasolle kuin kantasuomalaisten tekemät raiskaukset? Muutamia ideoita:

1) Humanitaarisen maahanmuuton ankara rajoittaminen. Uskon, että mamuraiskaajista valtava enemmistö on nimenomaan humanitaarisia maahanmuuttajia – joko turvapaikan saaneita oikeita pakolaisia, tai sitten toissijaisen suojeluntarpeen perusteella oleskeluluvan saaneita. Varsinkin jälkimmäisiä on paljon suhteessa ensimmäisiin.

Humanitaarinen maahanmuutto voisi rajoittua pelkästään kiintiöpakolaisiin, koska kiintiöpakolaiset voi valita, ja heidät onkin valittava kulttuureista ja etnisistä ryhmistä, joiden sopeutumisennuste on hyvä, tai ainakin ei-huono. Oleskelulupien myöntäminen toissijaisen suojeluntarpeen perusteella on lopetettava (kyseessä on suomalainen käytäntö, johon yksikään Suomen allekirjoittama kansainvälinen sopimus ei velvoita). Turvapaikanhakijoiden saamat sosiaalituet on laskettava lähes nollaan, koska näin he eivät voi maksaa ihmissalakuljettajille velkaansa. Kun salakuljettajien saama tuotto tyrehtyy, lakkaa ihmisten salakuljetuskin Suomeen. Turvapaikanhakijat kun eivät tule tänne saakka seikkaillen omin päin, vaan järjestäytyneen rikollisuuden tuomina.

2) Mamuraiskaajista osa saattaa olla opiskelijoita. Ilmaisten opiskelupaikkojen tarjoaminen muslimeille ja afrikkalaisille on lopetettava. Näin saadaan ulkomaisten opiskelijoiden määrä kulttuurisesti haasteellisista maista pienenemään lähelle nollaa.

3) Rikostetekijöiden etnisen taustan tilastointi. Tätä tehdään mm. USA:ssa. Etnisissä ryhmissä on eroja, samoin kuin yhteiskuntaluokissa. On väärin, jos näitä eroja ei päästä tutkimaan, koska luotettavia tietoja ei ole.

4) Koska mamuraiskaukset kumpuavat viallisesta arvomaailmasta (kuten edellisessä kirjoituksessani osoitin), on tunnustettava julkisesti, että tietyt arvomaailmat ovat parempia kuin toiset. Länsimainen sekulaari liberalismi, tasa-arvo, oikeusvaltio ja demokratia on parempitasoinen kuin mikään taantumuksellinen uskonnollinen arvomaailma, sharia-laki, naisten halveksiminen, 1 400 vuotta vanhaan sukupuolten segregaatio-oppiin perustuva erottelu uimahalleissa, päähuivit, jne.

Tämän tosiasian tunnustaminen ei ole syrjintää, vaan empiriaa. Muuttoliikehän suuntautuu laaduttomimmista maista laadukkaampiin, eikä laadukkuutemme ole seurausta mistään muusta kuin arvomaailmasta, joka tuottaa suuren määrän materiaalista ja henkistä hyvinvointia mahdollisimman monille. Jokainen arvomaailmoiden välinen konflikti on ratkaistava meidän länsimaisen arvomaailmamme hyväksi. Tämä koskee koko yhteiskuntaa: taantumukselliselle islamille ei saa antaa periksi missään. Islam sopeutuu meihin, meidän ei tarvitse sopeutua siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti